ג'ירף קפה - הרצליה
- המלצות הצעות והערות
- 29 ינואר 2010
זה המקום שלכם להתבטא בנוגע לג'ירף קפה שבהרצליה. תגובות, הצעות, הערות, הארות ואפילו תלונות יתקבלו בברכה. אנחנו לא מבטיחים לפרסם את הכול אבל נשתדל מאוד להתייחס להכול אז אנא השתמשו בכתובת האימייל האמיתית שלכם כדי שנוכל ליצור אתכם קשר. בכל מקרה, נשמח מאוד לשמוע מה יש לכם לומר.
שלום, אולי תחזירו בבקשה את מנת הסלמון ראמן לסניפים במרכז? מנה מעולה! וחבל שהיא נעלמה מהתפריט (למרות שזה היה מזמן).
ג'ירף עונים: היי ליאור, אנחנו מקבלים המון פניות להחזיר את המנה, אבל האמת היא, שבימים אלה ממש אנחנו עובדים על כמה מנות חדשות, מאוד מאוד מוצלחות. בקרוב נוכל להציג אותן, מקווים שהן יהוו תחליף הולם לסלמון ראמן האהובה מפעם...
היי ג'ירף, אנחנו סטודנטים באוניברסיטת תל אביב וללא ספק אתם הבחירה הראשונה שלנו בכל הזמנת משלוח. לאחרונה שמענו על עסקיות הסטודנטים הקיימות בראשון ובהרצליה והיינו שמחים אם עסקית הסטודנטים הייתה קיימת גם בסניפים ברמת החייל ובאבן גבירול, כדי שנוכל להרשות לעצמנו להזמין מכם לעיתים קרובות יותר. מקווים שתשקלו את בקשתינו בחיוב, תודה! :)
ג'ירף עונים: היי דניאל ותומר, כרגע אין לנו עסקיות סטודנטים בג'ירף אבן גבירול ורמת החייל, אבל יש לנו עסקיות משתלמות אחרות באבן גבירול, וברמת החייל – 10 אחוז הנחה על כל התפריט בצהריים. מקווים לראות אתכם אצלנו!
התקשרתי לספר את זה לאחראית המשלוחים שלכם והבחורה המקסימה הזו ששכחתי את שמה, התנהגה בצורה שירותית ומקצועית, שלחה שליח עם מנה חדשה, הייתה עניינית ונעימה ובקיצור רק רציתי להגיד לה תודה וכל הכבוד, לא ברור מאליו :)
אחד הסניפים היותר שרותיים ומומלצים שיש, תמיד יחס אדיב ושירות מעולה אפילו מעבר לציפיות. אוכל טעים וטרי. המלצה שלי בתפריט באינטרנט חשוב לציין את כל מרכיבי המנה... תמשיכו להיות נפלאים
מתי תפתח המסעדה בביג קרית אתא???????????
ג'ירף עונים: היי אביבה, אנחנו שמחים לבשר לך שהמסעדה נפתחת ביום שלישי הבא. אוטוטו אנחנו שם!
מדוע אי אפשר להחליף את הרכיבים הלא כשרים במנה החריפה כמו שרימפס וכו,בעוד עוף (ואני מתכוון ללא תוספת תשלום).
ג'ירף עונים: ברור שאנחנו מאפשרים תוספת של עוף בלי תשלום! אתה מוזמן לנסות אותנו בפעם הבאה...
שאפו....ככה הופכים לתלונה לתודה!!! אתמול עשינו משלוח ובחלק ממהזמנה הזמנו צ'זה חצילים שזאת אחת המנות האהובות עלינו.קיבלנו את המשלוח והמנה הייתה ממש קטנה אפילו פחות מחצי.התקשרנו ודיברנו עם בחור בשם ניר...בלי הרבה ויכוחים הבחור שלך לנו מנה נוספת+קינוח מתנה.יצאנו מרוצות ואפילו השאיר לנו טעם מתוק. תודה רבה על השירות וחג שמח
הערב הזמנו "פיליפינית חריפה״ שהייתה טעימה אך חריפה מדי. ביקשנו שיארזו אותה לקחת (הרי זו בעיה שלנו) והזמנו מנה אחרת. שרון המלצרית בפקחותה הבינה שהייתה בעיה וכשהסברנו - לקחה חזרה את המנה בלי לחייב. ממש לא מובן מאליו. זו דוגמה לשרות שעושה ״אקסטרא מייל״ בשבילך. לכן למקום כזה חוזרים.
למה הרצליה הוא הסניף היחידי ללא 7% הנחה בהזמנה און ליין? לכל שאר הסניפים זה קיים... אשמח לתגובה. תודה.
ג'ירף עונים: היי טל, אם תבדוק בחשבונית, תוכל לראות שההנחה בהחלט ניתנת גם למזמינים מג'ירף הרצליה, והיא נעשית בצורה אוטומטית.
שלום לכם, אני (וחברי לעבודה) לקוחות שלכם שמגיעים בממוצא פעם בשבוע למסעדה. בד"כ אנחנו מקבלים שירות מניח את הדעת מצוות המלצרים ונהנים לחזור היום קיבלנו שירות ממלצרית בשם אורן (~12 בצהריים, שולחן בחוץ) אני רוצה לציין שהיא היתה שירותית באופן מיוחד. גם אני וגם מי שישב איתי בשולחן שמנו לב לזה וחשבנו שראוי לציין אותה לטובה. שוב תודה לכם ולאורן יוסי
אני באמת לא מבינה למה לא ניתן להמיר *כל* מנה בשרית למנה עם טופו (או ורסיה של דג). יש ארבע מנות שניתן לבצע בהן את ההחלפה (מלאזית, קיסרית והחריפות) - כולן עם נודלס. אני באמת לא מבינה את הרציונל. למה שלא אוכל להחליף כל מנה עם בשר למנה עם טופו?
ג'ירף עונים: היי היי, את רוב המנות שלנו דווקא אפשר להמיר בקלות למנות עם טופו. יש מנות שבהן אנחנו עושים שימוש ברוטב דגים, מה שפוסל אותן בקרב ציבור הטבעונים. אם תבקשי מנה ספציפית, נתאים לך אותה בשמחה.
למה הורדתם את המנה המדהימה של האיטריות ביצים הרחבות עם הבשר??? הגמילה קשה מידיי!
ג'ירף עונים: היי רוית, אכן הורדנו את הביף רייס נודלס, אבל במקומה הכנסנו מנה נהדרת: סינטה נודלס. יש בה אטריות ביצים, נתחי סינטה בקר, 3 סוגי בצלים, קשיו וצ'ילי. אנחנו מאוד אוהבים אותה, ומשוכנעים שאם תנסי, גם את תתאהבי...
אני רוצה לציין לשבח את גיא מהמסעדה בהרצליה על הטיפול המהיר והאיכותי בפניה שלי . אחרי שלא הייתי מרוצה הצלחת להחזיר לי את האמון במסעדה. כן ירבו אנשים נותני שירות כמוהו:)
היי ג'ירף, אני הרצליאני ולקוח ותיק שלכם כבר שנים. שבוע שעבר יצא לי לאכול עם חברים בסניף בראשון, והופתעתי מהעיסקית הסטודנטיאלית שלכם. גם בהרצליה יש סטודנטים! וגם אנחנו רוצים הנחה! (אפילו שזו הרצליה). בכל מקרה, ובכל הרצינות עיסקית סטודנטים היתה מתקבלת בברכה, ובוודאות היתה גורמת לי לפחות להגיע\ להזמין לעיתים יותר קרובות. לשיקולכם, תודה וחג שמח!
ג'ירף עונים: היי שלמה, ברור שגם לסטודנטים ההרצלייאנים מגיע תפריט סטודנטים! כבר יותר משנה אנחנו מציעים במסעדה שלנו בהרצליה תפריט סטודנטים משתלם במיוחד, ואתה מוזמן לבוא וליהנות ממנו עם כל החברים.
האם אפשר לפרט מהו תפריט הסטודנטים בבקשה ? תודה רבה!
ג'ירף עונים: היי עמית, בתפריט הסטודנטים שלנו יש מנה ראשונה לבחירה, הכלולה במחיר המנה העיקרית. בראשונות אפשר למצוא אגרול גדול, מרק תירס, סלט תאילנדי, רול סושי ספייסי טונה, מאקי צמחוני או בירה סינגה. בעיקריות תמצא את המנה המאלזית (53), הפיליפינית החריפה (54), אורז מטוגן עם עוף (52), עוף בלימון (51), אודון פטריות (58), ופאד תאי לסוגיו (54). התפריט תקף במסעדה מא'-ה', מ-16:00, או כל היום בישיבה על הבר. בשישי-שבת: בתוקף כל היום. ההטבה תקפה גם במשלוחים לאורך כל היום. נציין, שתפריט הסטודנטים מותנה בהצגת תעודת סטודנט.
היינו ביום שישי האחרון 14/08/2015 דבר ראשון קיבלנו שירות ממלצרית בשם יעל שהיא מדהימה ,מקסימה ומאוד אדיבה אפשר להגיד שלפני האוכל המעולה יעל עשתה לנו את הבילוי כבילוי מדהים בגלל מי שהיא והשירות הנפלא שלה. לגבי האוכל האוכל מדהים הקינוחים מעלים המחירים מאוד סבירים אז אני וכל משפחתי מאוד ממליצים תודה
היי, האם בסניף הרצליה יש תפריט מיוחד או עיסקיות לסטודנטים?
ג'ירף עונים: היי דנה. בהחלט - יש לנו תפריט סטודנטים בהרצליה, והוא משתלם במיוחד. בהזמנת מנה עיקרית מהתפריט הזה, מקבלים מנה ראשונה או בירה סינגה חינם. ההטבה תקפה בישיבה במסעדה בימים א'-ה' מ-16:00, או כל היום בישיבה על הבר. בשישי-שבת - בתוקף כל היום. ההטבה תקפה גם במשלוחים, לאורך כל שעות היום. אגב, סטודנטים חובבי אלכוהול, יכולים ליהנות כפליים: מ-22:00 יש מבצע של 1+1 על כל האלכוהול! (למעט צ'ייסרים ובקבוקי יין).
האוכל טוב והשירות מ-ע-ו-ל-ה. נדיר במחוזותינו. הייתם קשובים להורים ולילדים, הייתם אדיבים מאוד ויעילים, הסברתם פנים. כל הכבוד.
היי, האם יש תוכניות לפתוח באשדוד??
ג'ירף עונים: היי גיל. כרגע אין לנו תוכניות כאלה, אבל לעולם אין לדעת...
חוויה מדהימה! מסעדה מדהימה! ושירות מעולה! מה צריך עוד?
מקצוענים. התרעתי על בעיה שהייתה לי במסעדה בהרצליה, תוך יום חזרו אלי וטיפלו בהכל. ככה נראה מקום שלא מרגיש שבע וממשיך לעבוד קשה ולהתפתח...
תודה, אור
אומנם באיחור אבל, כבר כמה שנים בעלי ואני מזמינים כל סופש 2 מנות כשלפחות אחת מהן היא הקיסרית החדשה. הצוות המשקיע של הרצליה שלח לנו לרגל המנה ה-100 חולצה מודפסת, שנראה שהלכו במיוחד להכין אותה -על החולצה מודפס: "קוראים לי יואש ואני מכור לקיסרית, וכל מה שקיבלתי זו החולצה הזו!" כל הכבוד על היוזמה! אנחנו מרוצים!
ג'ירף עונים: תודה לכם שושי! לכי תדעי מה תקבלו במנה ה-200... :)
היה טעים נעים ושירות מצויין. תמיד נעים לחזור אליכם. אוהד מנהל המשמרת מקצוען, אדיב ויודע את העבודה. בקיצור טעים ותמיד נעים.. יישר כח
יש אותה בסניף של אבן גבירול בתל אביב והיא מדהימה!! המנה הכי טובה שלכם לטעמי! תביאו אותה להרצליה!!! העם דורש...
הצעה לשיפור! בתור לקוחה שמזמינה אצלכם בסך של 1500 ש"ח בחודש לכל הפחות יש לי הצעה לשיפור! מכל מנות הנודלס אין מנה שמספקת את אוהבי פירות הים (מנת האטריות השחורות טעימה אך קטנה ולא בדיוק מספקת) לעומת זאת מנת הנודלס פירות ים של מועדון הקצינים היא מנה מדהימה וטעימה ואני חושבת שזה יוסיף המון צבע וכיף לאוהבי פירות הים שאוכלים אצלכם.
גם בהוד השרון אוהבים ג'ירף :)
יש לכם מנות ילדים?
ג'ירף עונים: היי שירי! בהחלט - שניצל ואורז או נודלס עם עוף ב-35 ש"ח, נודלס עם ירקות ב-29
אני בעד take away כי זה כיף להתפנק בבית עם אוכל טעים וחברה כיפית,אך מצד שני עדיין בעיניי אין כמו החוויה של לאכול במסעדה,האוירה הכיפית,הריחות,הטעמים.
שאפו - כיף לקבל משלוח.
רציתי לשאול האם במנת הפאד תאי יש רוטב צדפות, ואם כן האם זה כך גם כשמבקשים עם טופו וצמחוני?
ג'ירף עונים: היי דנה. בפאד תאי אין רוטב צדפות אלא רוטב דגים - המקבילה התאילנדית לרוטב סויה. כשמזמינים פאד תאי צמחוני אנחנו מחליפים את רוטב הדגים בסויה
היי... האם שקלתם לעשות סניף כשר??
ג'ירף עונים: היי מעיין ותודה על ההודעה. אין תכניות כאלה כרגע.
אני גם בעד שתפתחו סניף כשר, כמות הלקוחות שלכם תוכפל!
אתם לא מבינים כמה קהל אתם מפסידים כי אין סניף של ג'רף כשר... חבל... יש לכם אוכל מעולה.
היי :) הייתי עם אבא שלי אתמול במסעדה והיה מצוין.השירות מהיר ומפנק,האוירה במקום נעימה, והכי חשוב,האוכל נורא טעים.הפעם החלטנו להיות נועזים,וניסינו את הפאד תאי החדש.המנה מצוינת! דומה מאוד לפאד תאי בתאילנד.ניסית לפענח את המרכיבים וזה מה שהגעתי:רוטב תמרינדי,קצת רוטב דגים ואטריות אורז כמובן.היה עוד מרכיב בצבע אדום,שראיתי גם בתאילנד,ולא הבנתי מה הוא. אשמח אם תתנו לי כיוון למתכון ולכמויות.ואם תוכלו לתת לי כיוון גם לקריספית ה״חדשה״ שאפשר כבר לקרוא לה מיתולוגית,כי אני כבר מתגעגע,והורדתם אותה מהתפריט :( תודה רבה!!
ג'ירף עונים: היי דור ותודה על המחמאות. אנחנו מתנצלים אבל עוד לא משתפים את המתכון של הפאד תאי החדש. הכיוון הכללי הוא פלפלים אדומים :)
מרק עדשים אליפותתתת יש מצב לקבל את המתכון או את המרכיבים אם לא הייתי גר בגבול הצפוני של הארץ הייתי בא כל יום
ג'ירף עונים: היי גיל ותודה על המחמאה. אנחנו מתנצלים - זה מתכון שאנחנו עדיין לא משחררים
הייתה מלצרית בשם מור שהייתה פשוט מצוינת.
בזכותה זה היה ערב מאד מוצלח, והיא הייתה אחלה עוד לפני שאמרנו לה שיש יום הולדת.
תודה!
לפעמים יש יותר טוב ועלפמים קצת פחות, אבל תמיד טעים מאד!
תמשיכו כך!
את הסלמון רמן מוכרים רק באילת ומכפר סבא זה המון נסיעה יש מצב שאתם מכוונים אותי למתכון כי כל הזמן אני מנסה ויוצא לי טעם אחר לגמרי
ג'ירף עונים: היי שחף. כל מה שצריך זה לטגן מעט כרישה במחבת או ווק, להוסיף מעט ג'ינג'ר כתוש, מצקת של רוטב טריאקי - אפשר קנוי - וקוביות סלמון. מבשלים דקה או שתיים - תלוי בלהבה - וכשהדג כמעט מוכן זורקים פנימה אטריות ביצים מבושלות ומקפיצים עוד דקה עד שהכל חם. מגישים עם עירית קצוצה וכמה טיפות של שמן סומסום.
http://www.siz.co.il/my/jmdfgynilmvz.jpg רציתם תמונה, קיבלתם יצא מדהים תודה. רבה רבה.
אין דבר יותר טעים בעולם מהמרק ג'ירף ספיישל ולצערי הרב הוא לא נמכר בתל אביב אבן גבירול. אני יודע שאתם לא יכולים לתת את המתכון המושלם, אבל יש מצב לכוון אותי קצת שיצא לי משהו דומה?? :)
ג'ירף עונים: שלום אוליבר ותודה על ההודעה. לא יעלה על הדעת שגם לא נמכור לך את המרק וגם נסתיר ממך את המתכון :) הנה הוא בקווים כללים:
ציר:
עוף ועצמות עוף
גזר
בצל
בצל ירוק
ג'ינג'ר
מביאים לרתיחה בסיר עם מים, מנקים את הקצף שעולה למעלה, מנמיכים את האש ומבשלים שעה. מסננים ומתבלים במעט סויה, מלח וטיפה פלפל לבן
חזה עוף או אווז:
משרים בסויה ודבש ושום או טריאקי לשעתיים, מטגנים או מכינים על הגריל. מחכים שיתקרר וחותכים לפרוסות
וון טון אפשר להכין מעטיפת וון טון שקונים בחנויות אסיאתיות עם מילויים של עוף, חזיר או שרימפס (או שילובים) מתובלים בבצל ירוק, ג'ינג'ר וסויה.
אבל אנחנו ממליצים לקנות וון טונים או גיוזות מוכנות קפואות באותן חנויות אסיאתיות ולאדות או לבשל במים.
הכנת המנה: שמים בקערה גדולה אטריות ביצים שבושלו במים.
מניחים עליהן בצד אחד את הוון טונים או הגיוזות.
מניחים בצד השני את פרוסות הבשר.
אפשר להוסיף תרד שנחלט במים
מוזגים על הכל את הציר המתובל.
מטפטפים כמה טיפות של שמן סומסום.
שיהיה בהצלחה ואם אתה מכין נשמח לתמונה.
רק שתדעו שאני המון המון זמן מנסה להשיג לעצמי את המתכון של "האורז עוף", שלדעתי היא המנה הכי מוצלחת שלכם..... מה הסיכוי לפרגן במתכון הנחשק?
ג'ירף עונים: היי גילי ותודה על ההודעה. מתכון מדויק אנחנו לא יכולים לתת, אבל משכונעים שאם תטגני שום וג'ינג'ר במחבת, תוסיפי כף של יין לבן, ביצה אם את אוהבת, את הירקות שאת מחבבת, ועוף שמוכן מראש (עם מרינדה של סויה וסוכר או בלעדיה) ואז תוסיפי אורז מבושל, יצא לך משהו מאוד דומה. אל תשכחי לפזר מעל בצל ירוק קצוץ, כמה טיפות של שמן סומסום ולשלוח לנו תמונה...
חייבת להגיד שהאוכל מדהים ! הסלט מלפפונים עם העוף טעים מאוד, ובתור אחת שאלרגית לגלוטן, מוצאת מבחר של מנות להזמין ובטעם מעולה... תודה לכם (:
your resturant is amazing ! even now? my take away is in the way to my home.... happy and love ya
היי, אני רוצה להגיד שאני אוכל כבר בסביבות ה-10 שנים במסעדה שלכם וזה אף פעם לא נמאס . להיפך זה פשוט ממכר.... מה הייתי עושה בלעדיכם P:
שלום, רציתי לבקש איזו בקשה חריגה סטייל "אודטה" - יש איזה שהוא סיכוי לפרגן בטיפ תבלינים כדי שיהיה אפשר לדמיין טעם של ה"מנה החריפה" גם בבית או שבטחון שדה מופעל חזק בקטע הזה? :) תודה מראש.
ג'ירף עונים: היי שחר. אכן מדובר במתכון שאנחנו עוד לא משחררים, אבל מישהו באתר הזה עשה עבודת שחזור מאוד רצינית והמכון שם כמעט מדויק לגמרי. אם אתה מכין, נשמח לתמונה.
האם ישנה תוכנית להעשיר את הדרום בסניף מוצלח נוסף? ב"ש עיר גדולה שרעבה לנודלס טוב, עם קהל סטודנטים וצעירים שישמחו למסעדה כזו שתעשיר את הנוף הקולינרי שלי העיר. מקווה לראות אתכם שם :)
אבל חבר'ה תוסיפו קצת מנות :)
נהנינו הנאה רבה הן מהאוכל והן מהשרות,
ובטח נבוא שוב.
רציתי לדעת למה החלטתם לשנות את מנת הפתאי המושלמת שהייתה עד לא מזמן, אנחנו היינו מבקרים לא מעט פעמים וגם לוקחים הביתה. לאחר ששונתה המנה באופן מפתיע ובכלל לא באופן חיובי, המנה היא אנמית ללא טעם כמו שהייתה וללא חשק כל כך לאכול אותה כי גם העיניים אוכלות :) , זו הייתה המנה המועדפת על בן זוגי ולעיתים גם אני הייתי אוכלת אותה, אך כעט לצערי אנחנו נאלצים למצוא תחליף ולא אצלכם, חבל כל כך לשנות מנה מוצלחת במנה שלדעתנו לא מוצלחת כלל. כי אנחנו בהחלט אוהבים לאכול אצלכם ומרוצים מכל השאר (שירות אווירה וכו'). יצא לי כבר לשמוע מחברים נוספים שגם היו מכורים למנה הזו שמאוד מאוכזבים מהמנה החדשה. מקווה שתחזור מנת הפתאי המקורית והטעימה כפי שהייתה ונוכל לחזור לאכול אצלכם כמו לפני ששונתה.
ג'ירף עונים: היי דנה ותודה על ההודעה. אנחנו מודים ששינינו את הפאד תאי ביד רועדת – אכן מדובר במנה מאוד פופולארית אצלנו.למרות זאת הרגשנו שהיא חייבת עדכון קל שיחבר אותה קצת יותר לטעמים האותנטיים של תאילנד. ואכן מדובר בשינוי קל: האטרייה היא אותה אטריית אורז אבל קצת דקה יותר ועדינה, לתיבול נוסף תמרינדי – תבלין תאילנדי מעט חמצמץ, והמתיקות עכשיו קצת יותר מעודנת. שאר המרכיבים נותרו זהים לחלוטין. אנחנו חושבים שהתוצאה היא מנה קלילה יותר בטקסטורה שלה וקצת טעימה יותר, אבל כמו הפאד תאי הקודמת (או כל מנה עם אטריות אורז) היא מעט בעייתית אחרי שעמדה בקופסא. האטריות העדינות עלולות להפוך לגוש, ואם הרוטב נוזל לתחתית הוא יכול להפוך את המסה של האטריות לתפלה. לא הייתי מוציא גם מכלל אפשרות שהטבחים עוד לא מספיק השתפשפו עם צורת ההכנה החדשה של המנה ובישלו לכם מנה לא מספיק מדויקת. בכל אופן, משלוח וטייק אוואי הן לא הדרכים האידאליות להעריך את המנה החדשה (שוב, למעשה מדובר בעיקר בתיבול חדש) אנחנו משוכנעים שהיא מצוינת, תנו לה עוד צ'אנס. אם עדיין לא תשוכנעו, נמצא לכם משהו אחר :)
אנחנו כל כך אוהבים לאכול במסעדה הנפלאה שלכם. אתם שומרים על רמה גבוהה האוכל נהדר והיחס נפלא, כל הכבוד לכם. הילדים שלי תמיד נהנים. מתי תפתחו סניף במודיעין?
ג'ירף עונים: היי דנית ותודה על המחמאות. אין תכניות למסעדה במודיעין כרגע. אבל מי יודע...
ערב טוב, ברצוני להודות על ביקור נפלא. עד היום נהגנו לשבת בסניף רמת החייל וזהו הביקור הראשון שלנו בסניף בהרצליה ובהחלט לא התאכזבנו. ההתחלה הייתה מעט מאכזבת היות והמנות לא הגיעו יחדיו אך צוות הסניף ובהם מנהלת המשמרת - שני, הקפידו לתת לנו הרגשה טובה, ביררו שהכל בסדר ושאנו מרוצים, ולבסוף אף הציעו לנו שתייה על חשבון הבית, למרות שמבחינתנו תחילת הערב נשכח כבר מזמן. אז תודה רבה ונתראה בקרוב.
שלום! בתור "חולי" ג'ירף שערקו מתל אביב לכפר סבא רצינו לדעת אם יש סיכוי שיהיו משלוחים גם אלינו... אין כמו לפתוח טייק אווי מהג'ירף ולהתענג מול הטלויזיה :)
ג'ירף עונים: מצטערים לאכזב אבל זה לא יקרה. אין דרך אמיתית לספק שרות סביר על פני מרחקים כאלה ושהאוכל יגיע חם וטעים. מצד שני, אין עדיין שום דבר קונקרטי אבל לא היינו נורא מתפלאים אם המסעדה הבאה של ג'ירף תיפתח באזור שלכם בשנה-שנתיים הבאות...
http://havtzuel.blogspot.com/2010/12/blog-post_13.html
היינו עם הילדים חגגנו יום הולדת.זכינו ליחס מדהים מהמלצרית שלנו. והמנות פשוט אליפות! טעם מיוחד שמשאיר מקום לעוד...
האם אתם מגישים מנות ילדים שאינן מופיעות בתפריט באתר? אשמח לשמוע
ג'ירף עונים: היי רוני. אכן יש לנו שתי מנות ילדים: נודלס עם טריאקי, עוף ו\או ירקות, ושניצל עם אורז. הילדים שלך לא אוכלים סושי? :)
אין ספק שזהו המסעדה המועדפת עלי, הבעיה היחידה שמבצעים משלוחים הביתה תמיד המשלוח הוא מעל שעה... (מגיע אפילו לשעה וחצי לפעמים..) זה משהו שכדאי להתייעל בו הרבה פעמים אני מוותרת על ההזמנה.. כשרעבים רוצים לקבל אוכל כמה שיותר מהר.. ותמשיכו עם האוכל המצויין!
ג'ירף עונים: היי ספיר ותודה על המחמאות. זמני המשלוח שמתארכים לפעמים מעבר לשעה, הם לא בגלל שאנחנו איטיים או לא יעילים אלא בגלל תור של הזמנות שמצטבר בכניסה למטבח בשעות הלחץ. אנחנו מתחילים לבשל כל הזמנה בשניה הראשונה שאפשר, אבל הרבה פעמים יש לפניה כמה וכמה הזמנות שמחכות גם הן לתורן. נסו להזמין קצת לפני שרעבים :)
אין על המלאזית בעולם!!!
Shalom! We have eaten twice in Giraffe Herzlia last week & had 1 take-away...PERFECT!! AMAZING FOOD!! the service was SUPERB!! we had the nicest waiter (shame didn't ask for his name) who did everything to please us & our 'difficult' kids with their special requests...(sushi rools with only the rice & seaweed)...we deff will come back next time we visit Israel...THANKS again for a wonderful experience, from the Fine family & Leklek the dog ;-)))
מסעדה מדהימה,שתמיד כייף לבוא ולשבת :) אוכל טוב,שירות נחמד וזריז,מנות מיוחדות שכל אחת מהן איכותית. רק שלא תסגרו לעולם והכל טוב ;)
תום היקר... אתה הכי מקסים!!!! מחכים לך גם במועדון הקצינים
אני נמצא כרגע בחו"ל למשך חצי שנה. הודו, נפאל ועכשיו תאילנד. כל הטיול התנחמתי מהידיעה שאוטוטו אני אוכל בבנקוק פאד-תאי ומעט מן המאכלים שיזכירו לי קצת מהג'ירף. ואכן, אכלתי ולמרבה הפתעתי התבאסתי. טוב אולי לא "למרבה הפתעתי", כי אחרי הכל אין אבל אין על האוכל של ג'ירף. לאן שלא אלך, איפה שלא אחיה - רק פאד-תאי של ג'ירף. וגם פיליפינית חריפה. טוב וגם קיסרית. ואי אפשר בלי הפורטבלו. קיצר שריינו לי מקום ל-16 באפריל כשכל התפריט על השולחן :)
אנחנו מתים על המקום ומאז השיפוץ המסעדה בכלל מהממת. אין על הצ'זה